Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Conscienciació” al pregó infantil de la Festa Major

Una dotzena de nens i nenes de cinquè i sisè de primària, que participen al Consell Municipal d’Infants de Tiana, són els encarregats de fer, coralment, el pregó infantil de la Festa Major d’enguany.

La primera setmana de setembre, alumnes de les escoles Tiziana i Lola Anglada s’han reunit per treballar el contingut del document en una sala de l’Ajuntament… però a porta tancada.

IMG_0950

Un cop confeccionat el pregó, els participants han decidit, coralment, quina part llegiran. Ho faran per parelles. Siona Santamaria explica que, per a ella, és un somni des de petita poder llegir el pregó:

 

El discurs del manifest és un misteri fins el mateix moment de pujar al balcó. L’any passat reflexionava sobre les persones rellevants o importants que ha tingut Tiana.

IMG_6116

De la temàtica d’aquest any no en sabem res. El pregó l’han treballat de valent i la Siona només ens dona alguna pista sobre la vestimenta que lluiran:

 

A la festa de l’escuma, aquest divendres, dues nenes que participen al pregó han donat més pistes: una d’elles és que hi cantaran:

 

El pregó infantil de Tiana es farà a les 17:30h des del balcó de l’Ajuntament. Seguidament, hi haurà cercavila amb els Tabalers de Tiana fins el Parc de l’Antic Camp de Futbol.