Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sis espectacles per commemorar els 20 anys dels diables de Tiana

La Colla  de Diables Trempera Nostramo de Tiana ha celebrat el seu vintè aniversari com a pregoners de la Festa Major, aquest divendres. Ho han fet amb un repàs de la seva història, dividida en dos blocs.

El primer dels espectacles ha estat avui al pregó de la Festa Major. Han fet un repàs per la història dels 10 primers anys de la colla amb un show molt visual amb la pirotècnia de rerefons. Un dels moments més espectaculars ha estat quan dos dels membres de la colla de diables s’han despenjat per la façana de l’Ajuntament, portant bengales a la mà.

La festa ha començat amb un dels primers espectacles que es recorda dels Trempera Nostramu, que és “L’Homus mil·lènium”. El show començava amb un home prehistòric al mig de la Plaça de la Vila intentant fer foc. Hi han participat altres entitats o grups del poble, amb la seva música o patinant, tal com explicava Raúl Mañas, cap de colla dels diables de Tiana

 

La segona part de la commemoració de la vintena d’anys de la colla es fa al correfoc, aquest dissabte. Es repassaran els darrers 10 anys  amb tres espectacles pirotècnics, amb sorpresa inclosa i prometent foc com mai.

 

Al correfoc els acompanyaran les colles de diables joves de Sant Llorenç de Terrassa, Diables Casablanca de Sant Boi, Diables de Montgat amb els Tabalers de Tiana i Repúbli-k de l’Avern.

Els diables tianencs volen convertir-se en una de les colles més antigues de Catalunya.  Per continuar 20 anys més tenen molt clar què demanaran als Reis de l’Orient:

 

Trempera Nostramo gira la vista enrere, el 1996, amb orgull pel camí fet. Mostren el seu agraïment a la gent del poble pel seu suport i pels moments de sinèrgia viscuts. Al pregó de divendres, i dissabte al correfoc, volen correspondre a aquests 20 anys compartits de tradició, foc, suor i il·lusions amb el millor de la seva història, oferint els 6 espectacles.

Ràdio Tiana viu la Festa Major en directe

Apart d’estar informats de tots els actes de la Festa Major de Sant Cebrià a través del web de La Local i dels informatius de Ràdio Tiana, l’emissora municipal també us aproparà directes sobre la festa.  Divendres podreu escoltar en directe els dos pregons i també seguir minut a minut la Festa dels Colors, a les 18.30h.

Dissabte serà el torn de l’Enrucada, també en directe pel 107.2 FM, amb entrevistes amb els guanyadors i els voluntaris i voluntàries. Al vespre oferirem un especial en directe sobre el correfoc, que celebra els 20 anys de la colla Trempera Nostramu. Tot això al 107.2 de la FM: en directe per l’emissora municipal o escoltant la ràdio per internet clicant al nostre web.