Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

CDC-DC vol que es faci públic “urgentment” el resultat de l’estudi de mobilitat al centre

El grup municipal de Convergència-Demòcrates segueix preocupat per la inseguretat pels vianants que, segons afirmen, hi ha als carrers adjacents a la carretera al punt del doble revolt.

Per això, els convergents han demanat al ple municipal d’aquest dimarts que l’equip de govern faci públic, sense esperar “ni un sol minut més”, el resultat de l’estudi de mobilitat al centre de Tiana que l’Ajuntament fa mesos que ha encarregat. Aquest estudi el va realitzat l’equip de govern les darreres setmanes de l’any passat i, per això, CDC-DC no entén que encara no se’n coneguin públicament els resultats.

 

Núria García, regidora d’Urbanisme, ha dit que fa mesos que estan a sobre del tema i que totes les sol.licituds que fa CDC fa temps que han anat sent ateses, en la mesura en què s’ha pogut:

 

Sí que es coneix fa setmanes que el passeig Vilesa des del carrer Telèfon fins a Antoni Clapés l’apujaran uns 20 cm. Però això, creu Joan Cañada, no assegura cap pacificació del trànsit en aquell tram:

 

A la interpel.lació al ple, el grup municipal de Convergència també ha demanat quina part d’una assignació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (de més de 1.800.000 euros per fer inversions a Tiana),  es destinarà a la millora de la mobilitat i la seguretat de la gent del poble en aquell tram.

Convergència també ha demanat que l’Ajuntament posi algun sistema per controlar la velocitat dels vehicles que passen pel passeig Vilesa, entre l’església i l’escola Lola Anglada. Però Núria Garcia li ha dit a Joan Cañada que és demagògic com enfoca aquest tema:

 

L’alcaldessa Ester Pujol ha dit que no és cert que els cotxes vagin tan ràpid en aquest tram perquè tenen les dades objectives dels aforaments automàtics posats al poble, que afirmen el contrari.

Al mateix ple, Convergència-Demòcrates ha presentat un prec per tal que es retirin les tanques d’un solar particular que impedeixen que el veïnat del carrer de la Mercè connecti directament, des d’allà, amb el carrer Onze de Setembre. Però la proposta ha estat desestimada per l’equip de govern perquè no creu necessari fer la despesa que caldria per atendre aquest prec.