Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esportianitza’t, un repte per a tots els públics

Comença l’Esportianitza’t, una proposta sorgida des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Tiana que té com a objectiu fomentar l’esport a través de diferents reptes. Està obert a tothom, sense importar l’edat o la condició física, i el gran repte és ajudar a no deixar a mitges la pràctica esportiva. Per això és una bona oportunitat per aquells que comencen ara o que ho havien deixat i s’hi volen tornar a posar. Óscar Garcia, tècnic municipal d’Esports de l’ajuntament de Tiana.

 

Garcia també explica la dinàmica a seguir per poder formar part de l’Esportianitza’t. Es compten els quilòmetres demanats de la següent manera:

 

La campanya de promoció l’avalen 8 esportistes reconeguts de Tiana, que seran la cara visible de la iniciativa. L’Óscar Garcia i la Laura Garcia, també tècnica de l’Ajuntament, donen la llista dels 8 referents tianencs.

 

El primer repte ja és sobre la taula. Es tracta de fer 30km en 3 setmanes, sigui a peu, corrent, en bici o nedant. Per la regidora d’Esports, Núria Blasco, es tracta d’una gran idea per fomentar l’esport que també podria ser aplicada en altres àmbits.

 

Entrada al portal d'Esportianitza't
Entrada al portal d’Esportianitza’t

Tots els participants tenen premi, però els 250 primers a assolir els 30km seran un xic més afortunats. Óscar Garcia.


De fet, que els punts es bescanviïn als comerços de poble també els ajuda a fer promoció. Ja es pot accedir al nou portal web de la inciativa, www.esportianitzat.cat, on s’explica detalladament com funciona.