Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Creix la preocupació a les escoles pel “ciberbulling”

Com diu l’agenda del poble, que els tianencs han rebut a les cases, aquest mes s’ha celebrat el “Dia Internacional d’Internet Segura”. És per això que els Mossos d’Esquadra alerten que s’ha de fer un ús responsable de les noves tecnologies. Internet, el mòbil o els videojocs online són un nou instrument des del qual es poden cometre delictes d’assetjament.

 

52. Bullying

Segons els experts, cada vegada hi ha més casos d’assetjament, entre els escolars, a través de les eines digitals. Es coneix com a “ciberbulling”. Aquest problema pot tenir conseqüències “molt greus” per a la víctima. Així ho adverteixen els Mossos d’Esquadra.

 

63. Bullyng

Escoles del poble, com Lola Anglada o l’Institut, han rebut la visita de la policia. Amb aquestes xerrades volen evitar nous casos de “bulling”. Els més joves acostumen a ser els primers en fer un ús “irresponsable” de les noves tecnologies. És per això que, segons el cos de seguretat, hi ha molta demanda d’aquest tipus d’activitats de prevenció.

 

El “Dia Internacional d’Internet Segura” és concretament l’11 de febrer. Aquesta data s’ha marcat al calendari per promoure, a tot el món, un ús responsable i segur de les noves tecnologies. El dia està pensat especialment pels menors i els joves. Tot i això, els Mossos alerten que els pares i mares també “haurien d’educar els seus filles i filles pel món virtual”. Recorden que és important tenir en compte que “Internet ha obert una nova finestra que també pot comportar riscos”.