Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Cribratge massiu als professionals dels centres educatius de Tiana

Aquest dimarts 12 de gener ha començat el cribratge massiu a tots els professionals que treballen als centres educatius de Tiana, que s’estendrà al llarg d’aquesta setmana. Això inclou no només al personal docent, sinó també al personal d’administració i servei, el personal d’atenció educativa, els monitors de menjadors i extraescolars i el servei de neteja i cuina, entre altres.

Aquest mateix dimarts ja s’han fet les proves PCR a l’Escola Bressol Municipal i a l’Escola Bressol el Timbal a tots els professionals del centre, tant docents com no docents. Des d’ambdós centres expliquen que tot el personal ha autoritzat a fer-se-la.

Aquest dimecres serà el torn de l’Institut i l’Escola Tiziana. Des del Tiziana expliquen que en el seu cas les proves les faran al migdia i l’Eva Garcia, la infermera municipal, serà qui supervisi els frotis nasals que el personal s’haurà de fer a través de l’autopresa de la mostra. Garcia explica que aquest dimarts també ha estat supervisant les mostres a les escoles bressol i que ha anat molt bé:

 

Els últims en fer-se la prova seran els professionals de l’Escola Lola Anglada, que està programada per aquest divendres. L’Eva explica com s’ha fet arribar el kit i on es portaran les mostres per a ser analitzades:

 

Segons el Departament d’Educació, aquest cribratge forma part d’una estratègia de control i seguiment de la pandèmia de la Covid-19, que té l’objectiu que els centres educatius siguin espais segurs, “com ho han estat durant el primer trimestre del curs 2020-2021”.