Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Cultura’t”, el joc de taula basat en Tiana que vol crear una estudiant com a TFG

Un joc de taula basat en Tiana. Aquest és el treball de final de grau de l’Ula Campmajó Arqued, una tianenca que està acabant els estudis de gràfica publicitària:

 

Sota el nom de “Cultura’t”, l’Ula explica que el joc neix de la necessitat de preservar la memòria històrica i popular del municipi:

 

De fet, explica que una de les inspiracions que la van dur a iniciar aquest projecte va ser la tradició que es feia anys enrere, durant la festa major de Sant Cebrià, on es duia a terme un concurs sobre preguntes de Tiana:

 

L’Ula explica que l’objectiu d’aquest joc de taula és ajudar a reconnectar amb les arrels del poble i crear germanor entre els tianencs i tianenques:

 

Amb aquesta premissa, doncs, vol crear un joc que el puguin gaudir tant els més joves com els més grans. Per aconseguir-ho, ha creat una enquesta on els mateixos tianencs i tianenques poden participar i aportar les seves vivències i coneixements del poble. D’aquesta manera, el joc l’aniran construint entre tots i totes:

 

L’enquesta es pot respondre a través d’aquest Google Form. L’Ula explica que ja ha rebut més de 100 respostes, però li falta cobrir la franja de menys de 12 anys i la de més de 70:

 

L’estudiant també fa una crida a qualsevol habitant que li pugui facilitar fotografies de Tiana de qualsevol època passada, per tal de poder crear un arxiu fotogràfic amb imatges que després pugui incloure en el joc.