Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

CUP Tiana: “Farem poble des del poble i amb el poble”

Les eleccions municipals del 26M van deixar dos titulars: la victòria de l’agrupació d’electors Junts per Tiana i l’entrada al consistori de només 4 de les 8 candidatures que es presentaven. Ciutadans i Podem Tiana no van aconseguir representació, mentre que el PP i la CUP Tiana van perdre el regidor que tenien.

Davant d’aquests resultats, la CUP ha publicat un comunicat per explicar com encaren els pròxims quatre anys a Tiana. Encara que no puguin influir en les decisions del poble de manera directa, asseguren que “farem poble des del poble i amb el poble”.

A l’escrit agraeixen als 226 tianencs i tianenques que els han votat la seva confiança i el seu suport. “Si bé no hem arribat al mínim necessari per entrar al consistori, estem convençudes que la tasca que hem fet ha estat imprescindible, tant pel municipi com a nivell personal”, afegeixen.

Així doncs, continuaran defensant els principals objectius del seu programa electoral –remunicipalitzar l’aigua, impulsar la creació d’un Ateneu Popular i frenar l’especulació immobiliària- però des del carrer. “I és que aquestes són les nostres bases: el carrer i les persones que hi fan vida”, expliquen en el comunicat.

També expliquen que “aquests anys, i també els anteriors des de fora del consistori, ens han servit per carregar-nos de raons i formacions”. Això els hi dóna, tal com afegeixen després, una experiència que, juntament amb les ganes dels nous membres, són “un bagatge inestimable per portar a terme les nostres lluites al poble i arreu dels Països Catalans”.

Clica en la imatge per llegir el comunicat sencer.