Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Darrera conferència del trimestre de l’Aula Extensió Universitària

“La transició política 40 anys després, 1976-2016” ha estat la darrera conferència a la Sala Albèniz, organitzada per l’Aula d’Extensió Universitària Timó, a càrrec de l’historiador José Manuel Rúa.

Des de finals de setembre, l’entitat ha organitzat sis conferències impartides per professorat universitari i especialistes de temes tan diversos com la transició política, la Filharmònica de Berlín, la condició humana i acció política en Hannah Arendt, la salut emocional o, també, sobre l’efecte del canvi climàtic als nostres mars.

La presidenta de l’entitat, la Beatriu Martínez,  fa una valoració de la rebuda que han tingut les conferències d’aquest primer trimestre a Tiana:

 

Són conferències que serveixen per difondre cultura, despertar l’interès, estimular i satisfer el màxim possible les inquietuds intel·lectuals de les persones adultes que volen ampliar els seus coneixements sobre diverses matèries, segons indiquen des de l’Aula d’Extensió Universitària. I així ha estat: els participants de l’última conferència d’aquest trimestre al poble, on hi ha participat més d’una cinquantena de persones, fan una valoració positiva de les jornades.

Aquesta ha estat la darrera conferència a Tiana però el proper 15 de desembre a la Sala Pau Casals de la biblioteca de Montgat, Dani Iglesias i Alfons Cortés seran els encarregats de fer l’última del trimestre: el “concert musical per a una tarda de cinema”, un duet de violí i guitarra.

A banda de les xerrades, des de l’entitat també organitzen sortides culturals relacionades amb els temes de les conferències. El passat dissabte, per exemple, van anar a visitar la farmàcia antiga dels Laboratoris Cusí i de cara els propers trimestres ja tenen organitzades diverses excursions.

 

Tothom qui vulgui i estigui interessat en la cultura, pot participar a les conferències i fer-se soci. La informació la trobareu aquí.