Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Demostració de hip hop i xocolatada posen el punt i final a la Festa Major petita

Divendres, dissabte i diumenge passat, dies 8, 9 i 10 de juny, Tiana es va engalanar i es va omplir d’activitats per celebrar tant el Tast com la Festa Major petita: concerts, concursos de cuina, cercaviles, tallers i animacions musicals…

Aquest dimecres 13 de juny, però, dia de Sant Antoni, s’ha posat punt i final a la Festa Major petita, amb una agenda d’activitats destinades als nens i nenes del municipi. Dues d’aquestes activitats s’han fet aquesta tarda a l’Escorxador: una demostració de hip hop per a tota la família, a càrrec de Duo Dance; i una xocolatada posterior, per recuperar les forces després del ball.

L’encarregada de guiar la sessió ha sigut l’Ariadna, professora i també alumna de Duo Dance, juntament amb l’Alicia i la Nicole, també d’aquesta escola de ball. Especialitzades en el hip hop, han ensenyat als nens i nenes que s’han animat a ballar una coreografia amb passos de ball característics d’aquest estil de música.

L’Ariadna està molt contenta amb l’èxit que ha tingut la seva masterclass i afegeix que no s’esperaven que vingués tanta gent:

 

La professora de Duo Dance explica que no és la primera activitat d’aquest tipus que ha fet:

 

En total, ha sigut una hora de demostració on els infants de totes les edats, des dels 3 als 10 anys –i fins i tot algun pare i mare-, han après, pas a pas, a ballar una coreografia de hip hop.

Després de l’exercici físic, ha vingut la recompensa amb un berenar molt dolç: xocolata amb melindros.

El dia de Sant Antoni acabarà amb l’ofici solemne a les 8 del vespre, posant punt i final a la Festa Major petita.