Derrota del CCE Tiana (0-2) contra l’Arenys i torna a caure a la penúltima posició

El CCE Tiana ha tornat a perdre aquesta setmana. 0 a2 a la visita de l’Arenys al Municipal. Un partit que suposa un doble cop. La victòria de la Juventus contra l’Alella els torna a deixar a la penúltima posició.

El partit s’ha presentat complicat. L’Arenys és el quart classificat i necessita guanyar per seguir optant a pujar. Per altra banda el Tiana necessita els punts per seguir sortint del pou. El partit ha començat malament pels interessos del Tiana. Jordi Sarabia ha marcat en pròpia porta al minut 27. Dotze minuts després, han tornat a marcar i han sentenciat el partit abans del descans.

Els tianencs han vist sempre com anaven per darrera i ha estat una llosa massa complicada. Una setmana que la derrota ha estat totalment justificada, Juan Carlos Giménez

Ara ja tornen a tenir la Juventus a 4 punts

Els tianencs han vist com aquesta setmana han tornat a veure com perden distància respecte la salvació, Ara tenen la Juventus a 4 punts després de la victòria dels mataronins al camp de l’Alella. Ara tenen la promoció a 7 punts i la salvació directe a 15. Una victòria la de la Juventus que deixa encara més tocat al Tiana.

A més tenen el Premià de Dalt com a gran objectiu. 7 punts separen a tots dos equips. Un rival que marca la promoció per evitar el descens. Tot i això veu com ara és la seva única salvació. El Poblenou està actualment salvat és a 15 punts i arribar a ell és una utopia. Juan Carlos Giménez

La propera setmana descansen i la propera juguen a casa del Bufalà, en un partit que pot fer que l’equip tianenc tregui el cap o que encara s’enfonsi més a la classificació.