El Bàsquet Tiana guanya l’ajornat i perd el de lliga

Doble jornada aquesta setmana pel Bàsquet Tiana i un resultat de cada. Victòria en el partit ajornat contra el Cassanenc i han perdut el de la jornada regular contra el Sant Celoni.

Guanyen al Cassanenc en un partit injust

El Bàsquet Tiana ha aconseguit una bona victòria en el partit ajornat contra el Cassanenc. Victòria per 77 a 86 després d’una prorroga i un partit que han arribat a anar 16 punts per sota els homes de Sunyol Costa. Per aquest motiu han estat molt mals resultats. Tot i això han aconseguit remuntar i forçar la pròrroga. Al final victòria en un partit que segons l’entrenador ha estat una de les victòries més “injustes” de les seva vida com a entrenador. Sunyol Costa

El Sant Celoni s’emporta el partit que tenia guanyat el Tiana.

Per altra banda el partit de la jornada era el de casa contra el Sant Celoni. A aquest enfrontament han perdut per 77 a 80. Un partit que tenien guanyat i que han acabat perdent. Una derrota que s’ha forjat en el tercer quart i a falta de pocs segons. Ho explica el mateix entrenador

L’equip ha acabat perdent un matx que tenien guanyat i que podria haver suposat pujar enters a la classificació.

Valoració negativa del cap de setmana

Després dels resultats l’entrenador considera que el cap de setmana, tot i al victòria contra el Cassanenc ha estat molt negativa, Sunyol Costa

Ara descansaran per setmana santa i després visita al camp del líder de la categoria, el Cabrera on esperen poder fer un bon resultat.