Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts per Tiana ja té llista electoral i començarà a recollir firmes

Junts per Tiana necessita 100 firmes per poder presentar-se a les eleccions del 24 de maig. Per aquesta raó aquest dimecres inicien una campanya de 15 dies per recollir les signatures necessàries. A partir de dimecres, Junts per Tiana anirà cada dia a una zona diferent del poble.  Allà hi haurà alguns dels membre de la formació. El candidat de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra, explica que amb aquesta campanya volen aconseguir suport per presentar-se i també donar a conèixer l’agrupació d’electors.

 

Junts per Tiana és una “candidatura popular” i entre les 100 firmes hi haurà alguna persona “significativa” o “simbòlica” de Tiana tal i com assegura el cap de llista.

 

Un cop recollides les signatures s’entregaran al secretari municipal per validar-les. Seguidament es presentaran a la Junta Electoral amb la documentació corresponent de l’agrupació i finalment, el 27 d’abril, es publicaran oficialment totes les candidatures.

 

Llista electoral

Junts per Tiana també ha presentat la llista que acompanyarà el seu líder a les eleccions del 24 de maig. Està formada per 16 tianencs de diferents edats i professions. Destaca com a número dos Cristina Comas, botiguera, seguit de Marina Perejuan, Francesc X. Garcia i Gemma Liñan. El líder de l’agrupació està convençut que formarà un bon equip amb la seva número dos.

 

A la llista electoral també destaquen altres noms com el de Ferran Pascual. Ja s’ha evidenciat que l’encara regidor de Gent pel Progrés de Tiana es passarà a Junts per Tiana. És el número 10 de la llista, ben a prop del venedor l’ONCE i medallista paralímpic, Jordi Marí.

El candidat de Junts per Tiana va fer pública la llista dissabte a la Sala Albéniz. La va definir com “un equip que vol treballar sobretot per Tiana, per fer un poble millor. Per millorar-lo honestament, amb il·lusió, compromís i treballant molt, molt, molt pel poble. Per fer un poble més just, més verd i més viu”. Salvatierra assegura que és “una llista moderna, adaptada als temps moderns”.

 

Jornades de participació

Aquest dissabte s’ha celebrat l’última jornada de participació de Junts per Tiana. Salvatierra assegura que estan “molt contents” amb el resultat.

 

El número u de Junts per Tiana explica que durant les jornades han fet molta feina i han recollit moltes idees i propostes que processaran per realitzar el programa electoral.