Derrota del CCE Tiana contra el Bufalà (1-2) en un partit marcat per la duresa

El CCE Tiana ha caigut derrotat aquest cap de setmana contra el Bufalà per un ajustat 1 a 2 al Municipal de Tiana. Partit que va començar amb un arbitratge molt suau i que no ha marcat les accions com caldria. Això ha fet que el partit anés pujant la duresa fins arribar a un punt que ha acabat amb baralla entre els mateixos jugadors.

El partit ha començat bé pels interessos del CCE Tiana, Andreu Esteban ha marcat al minut 44, just abans de marxar al vestuari en un moment en que el partit ja estava calent. La consigna de l’entrenador al descans era clara, calmar els ànims i mantenir la calma en tot moment. Això no ha passat i al minut 55 l’àrbitre ha xiulat un penal en contra del Tiana provocat per Ivan Rodríguez, que a més ha vist la vermella directe. El penal l’ha transformat el Bufalà que ha rebut una entrada d’aire fresc mentre que el Tiana veia com li quedaven 35 minuts de jugar amb un home menys.

La superioritat no l’ha desaprofitat l’equip badaloní que a falta de 10 minuts ha fet el definitiu 1 a 2 i a partir d’aquí molts nervis entre els dos conjunts que ha acabat amb una baralla entre els jugadors i amb un final que no es mereix aquest esport.

Tornen els 2 punts de marge sobre el segon

Amb aquest marcador i la victòria per la mínima del Poblenou contra el Calella per 3 a 2, el CCE Tiana segueix líder de la categoria, però veu retallat a 2 punts l’avantatge respecte el segon classificat, els de Pineda.