Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Extingit l’incendi de la indústria de Badalona dedicada al reciclatge

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi que ha afectat totalment una indústria de transport i reciclatge del polígon de Can Ribó de Badalona (Barcelonès).

Durant les tasques d’extinció, dos bombers han resultat ferits a causa de l’ensorrament d’una de les parets de la nau. Un d’ells ha resultat ferit lleu i l’altre ferit menys greu. Els dos han estat evacuats amb ambulància a l’hospital de Can Ruti. El ferit greu continua ingressat però està estable i evoluciona favorablement, l’altre bomber ha estat donat d’alta aquest matí. L’avís del foc s’ha rebut a un quart de sis del matí d’aquest dissabte a la nau del Grup Rodilla, situada al número 28 del carrer Treballadors.

Les tasques, que han consistit en remullar i remoure tota la zona afectada, han estat força laborioses i ha calgut maquinària pesada, ja que en aquesta empresa, de 3000 metres quadrats distribuïts en tres naus, hi havia emmagatzemat molt material combustible.

En l’incendi hi han treballat fins a 35 dotacions dels Bombers de la Generalitat més cinc dels Bombers de Barcelona. El foc ha entrat en fase de control a les set del matí. Al lloc de l’incendi, també hi han treballat serveis sanitaris del SEM, i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
Com a mesura preventiva, la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra mantindran tallat l’accés a l’illa de naus on hi ha la indústria cremada fins que es facin les tasques d’enderrocament.