Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Desmantellen una plantació de 500 plantes de marihuana a un mas d’Alella

Els Mossos d’Esquadra desmantellen una plantació de marihuanna en estat inicial de cultiu així com tota la infraestructura per cultivar-la amb ventiladors i làmpades. Dos homes i una dona, de 35, 29 i 34 anys són detinguts com a presumptes autors dels delictes contra la  salut i de defraudació de fluid líquid. Les tres persones són veïns de Vilassar de Mar, Alella i Montgat, una d’elles president i tresorer d’una associació cannàbica del Masnou.

La investigació es va iniciar a principis del mes de maig quan els agents van tenir coneixement de la possible existència d’una plantació il·legal de marihuana en un mas situat en una urbanització de la localitat d’Alella.

La ubicació de l’immoble,  un mas de grans dimensions dalt de la muntanya, va dificultar la investigació donat que els autors prenien fortes mesures de seguretat  i es tractava d’un lloc de difícil accés. Tot i així la gestions efectuades pels investigadors van permetre comprovar que els detinguts disposaven d’una plantació de marihuana la finalitat de la qual, presumptament, era el tràfic de les substàncies allà cultivades.

Amb tots aquests indicis el jutjat de guàrdia de Mataró va autoritzar el passat 25 de maig una entrada i registre a l’habitatge. Els investigadors van localitzar al seu interior 500 plantes de marihuana en estat inicial de cultiu així com tota una infraestructura pel seu cultiu amb ventiladors i làmpades.

En l’actualitat els detinguts, un dels quals ja disposava de diversos antecedents per delictes de diversa tipologia, es troben en llibertat amb càrrecs.