Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Sergio Dávila renunciarà a l’acta de regidor

Sergio Dávila no serà regidor de l’Ajuntament de Tiana. El número 4 de la llista del PSC va aconseguir entrar com a regidor el passat 24 de maig, gràcies als 1.094 vots que els van donar els tianencs i les tianenques a les eleccions municipals.

Així ho han confirmat diverses fonts socialistes a Ràdio Tiana. Dávila ho hauria fet oficial a través del seu facebook personal. Una decisió que es podia preveure fa uns dies. I és que per motius professionals ha de treballar lluny de Tiana i no veuria possible combinar aquesta feina amb la que comportaria ser regidor a l’Ajuntament. De fet, ha estat un dels membres de la llista del PSC més absents durant aquesta campanya per a les municipals.

Dávila hauria entrat a les llistes “il·lusionat” per treballar per a la seva “comunitat” però finalment haurà de continuar vivint a un altre país. Tot i això, el socialista desitja poder “tornar a treballar per a Tiana” en un futur.

 

El cinquè de la llista: Xavier Doñate

Xavier Doñate és el cinquè candidat de la llista electoral dels socialistes a Tiana. El que ha estat comissionat de via pública i medi ambient durant els últims quatre anys podria ocupar el lloc que deixa Dávila.

 

Alguns partits rebutjaven l’entrada de Dávila al consistori

Els membres de la CUP han afirmat, en diverses ocasions, que no pactarien amb els socialistes. Entre els motius d’aquesta negativa hi ha la presència de Sergio Dávila entre els 4 regidors.

El diari digital La Directa va fer públic, al mes de febrer, que la secretaria del PSC de Tiana havia demanat l'”indult parcial particular” per als policies de la Guàrdia Urbana de Barcelona que haurien torturat Yuri Jardine, un dels afectats del cas 4-F. Aquests fets van veure la llum a partir del documental “Ciutat Morta”. En aquell moment, la persona que hauria signat aquest “indult” en nom del partit tianenc era Sergio Dávila. Ni ell ni cap altre membre del PSC han volgut parlar del tema a Ràdio Tiana.