Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La biblioteca acull un taller de meditació

La biblioteca de Can Baratau ha estat el lloc on s’ha dut a terme una nova activitat: un taller de meditació anomenat “Una eina contra l’estrès”. L’activitat ha anat a càrrec dels terapeutes Enric Benito i Davinia Ferrando, del centre de teràpies evolutives Infinit.

A l’inici, Benito ha donat unes pinzellades teòriques sobre l’estrès, un “enemic” molt comú avui en dia. Així el defineix:

 

Ha afegit que la meditació es duu a terme per evitar arribar a l’estrès de caràcter patològic i que alguns dels beneficis d’aquesta activitat, són: trobar-se a un mateix, equilibrar la respiració i alleugerir la tensió muscular. Ha dit que la meditació ajuda a portar una vida més plena.

La gent d’avui en dia pateix més estrès que anteriorment. Així ho ha explicat el terapeuta:

 

A més, Benito ha comentat que l’ estrès ja el pateixen els nens. Això pot ser causat, per exemple, per l’exigència dels pares a l’hora de realizar varies extraescolars o pel desig d’alguna joguina que han vist a la televisió. Finalment, ha afirmat que tot i que actualment a alguns països orientals també pateixen un alt grau d’estrès, aquelles societats porten un altre estlil de vida i no el pateixen en la mateixa  mesura que nosaltres.