Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El CCE Tiana tanca la temporada amb derrota a Alella (3-1)

Darrer partit de la temporada i nova derrota del CCE Tiana. Els de Juan Carlos Giménez han caigut a casa de l’Alella per 3 a 1 en un partit en que cap dels dos equips es jugava res més que l’honor. El partit ha començat malament pels interessos del Tiana, que ha vist com els locals s’avançaven als 15 minuts de partit. Tot i els intents dels de Juan Carlos Giménez el marcador no canviava, fins al minut 41, quan Roger Tapiol ha empatat el partit just abans del descans.

Ja a la segona part els de l’Alella han sortit amb una marxa més i els tianencs no han pogut aguantar la pressió. Han vist com els locals han marcat al 49 i han encarat molt més el partit. Quan el Tiana ja s’ha anat directament a l’atac i ha deixat desprotegit la zona de defensa. Això ha fet que les línies se separessin massa. Qui ho ha aprofitat ha estat l’Alella, que amb aquests espais ha fet el tercer, que a la par ha estat definitiu, gol del partit.