Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Xavier Doñate: “Espero que arribem a un punt d’entesa amb les negociacions”

Després que el quart càrrec electe dels socialistes, Sergio Dávila, hagi anunciat que renunciarà a aquesta condició, Xavier Doñate serà regidor de l’Ajuntament de Tiana.

Sergi Dávila al costat d'Esther Pujol
Sergi Dávila al costat d’Esther Pujol

Dávila podria fer aquesta renúncia a través de la Junta Electoral i aquesta donaria la condició de regidor electe al proper de la llista. Així doncs, Doñate podria prendre possessió del càrrec durant el ple de constitució del proper 13 de juny. Ell ha estat el cinquè candidat del PSC a Tiana, una posició que assegura que creia “bona”. De moment, però, es mostra “prudent” sobre el futur govern del poble.

 

El que ha estat comissionat de via pública i medi ambient durant aquests 4 anys assegura estar “molt content” de tenir aquesta oportunitat.

 

Doñate es mostra “satisfet” per la feina feta durant els últims anys a l’Ajuntament. És per això que, en cas de ser regidor del proper govern, voldria treballar amb les regidories de via pública i medi ambient. De moment, però, no n’haurien parlat.

 

La “bona entesa” amb Esther Pujol el manté al costat del PSC

Xavier Doñate era militant del Partit dels Socialistes de Catalunya però fa uns anys es va donar de baixa. “Em vaig emprenyar amb el partit”, ha recordat. Assegura, a més, ser “independentista”. Tot i això, explica que la “bona entesa” amb Esther Pujol l’ha animat a “cooperar” durant aquests anys al costat de l’actual alcaldessa en funcions.