Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Detenen 4 homes que presumptament robaven a llars de Tiana

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra van detenir aquest 28 de febrer quatre membres d’un grup criminal especialitzat en realitzar robatoris a domicilis del Maresme, informa Mossos d’Esquadra. Alguns dels robatoris els havien comès pressumptament a Tiana a on hi arribaven en taxi amb l’objectiu de dificultar l’acció policial.

La Policia considera els quatre homes detinguts, d’entre 22 i 30 anys, autors d’onze robatoris amb força a domicilis del Masnou, Teià, Tiana i Premià de Dalt.

Els fets es remunten a inicis del mes de febrer quan els Mossos van detectar que s’havien produït diversos robatoris en cases de la zona del Maresme que seguien un mateix modus operandi. Els lladres saltaven les tanques exteriors i forçaven portes o finestres per poder-hi accedir.

L’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord va iniciar una investigació que va permetre identificar i localitzar els integrants del grup. Els pressumptes lladres es desplaçaven a les zones on volien cometre els fets des de Badalona.

Dimecres 28 de febrer els investigadors van establir un dispositiu que va permetre detenir quatre membres del grup quan tornaven de realitzar un robatori a Teià. L’endemà, 1 de març, els quatre arrestats van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 de Mataró. El jutge va decretar-ne la llibertat amb càrrecs. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.