Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra: “Crec que a nivell local tots els partits ens podem posar d’acord”

El PP va prendre la decisió de presentar una cara nova després de quatre legislatures amb Manolo Gonzalo al capdavant de la llista a Tiana. L’aposta de Diego Parra com a nou candidat va suposar un cert risc i amb l’entrada de JUNTS i la CUP tenien por de quedar-se sense representació. Tot i això al final els populars van entrar al consistori encara que no les tenien totes, com explica Diego Parra

 

Reconeix que la irrupció de Junts per Tiana els va espantar per ser una agrupació d’electors sense cap sigla darrere tot i que finalment l’espai polític que ocupen considera que és molt diferent i per tant seria estrany que fluïssin vots d’un partit a l’altre.

 

De cara a les properes eleccions la preocupació és una altra. La situació política actual podria portar a que hi hagin a part de les eleccions municipals i europees del 27 de maig s’hi podrien afegir les eleccions estatals. Evidentment l’entrada de la política nacional a les campanyes electorals condicionaria les eleccions municipals, sigui com sigui ara mateix el futur és molt incert.

 

 

Per Diego Parra el que ha marcat un abans i un després a la legislatura ha estat l’1 d’octubre. Segons ell aquest va ser l’autèntic punt d’inflexió en diversos partits durant la legislatura i també el període més tens d’aquests quatre anys.

 

Més enllà de la tensió que es va viure en certs moments recorda per exemple els pressupostos es van aprovar entre quatre dels sis partits del consistori o que el PP ha aportat en molts casos el regidor necessari per tirar endavant certs projectes del govern. Assegura que si es fa política des d’una perspectiva exclusivament local tots els partits es poden arribar a entendre.

 

Finalment ha volgut senyalar que ha estat una legislatura convulsa i que el març el PP anunciarà oficialment qui és el candidat a les eleccions del 27 de maig.