Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra: “La prioritat, ara, és Tiana”

En Diego Parra serà, de nou, el cap de llista del PP per a les eleccions municipals del 26 de maig. Això, juntament amb la coincidència temporal amb les eleccions generals, farà que el seu acte de presentació de campanya es produeixi entre abril i maig, ja avançada la precampanya:

 

Ara per ara, encara han d’acabar de perfilar els últims llocs de la llista electoral i alguns punts del programa electoral. Parra avança els noms que ocuparan les primeres posicions:

 

L’alcaldable del PP explica que ja tenen el 60% del programa avançat. Entre altres prioritats, es recull fer més aparcaments, la preocupació per la seguretat, l’ampliació del Batxillerat a l’Institut, potenciar la promoció econòmica i instaurar unes línies d’ajuts pels ensenyaments postobligatoris, tant Batxillerat com Formació Professional:

 

Durant la campanya posaran estands informatius i repartiran fulletons, seguint la dinàmica habitual del partit a Tiana. Parra considera que la campanya s’ha de fer els 4 anys de legislatura:

 

A hores d’ara, hi ha 7 partits que han manifestat la voluntat de presentar-se a les eleccions. A més del PP, també concorreran a les eleccions Podem Tiana, la CUP, Junts per Tiana, Esquerra, Junts per Catalunya Tiana i el PSC. 7 partits per a 13 regidors. El candidat del PP valora aquesta situació:

 

Respecte a futurs pactes electorals, Parra afirma que ells no exclouen a ningú, malgrat que alguns partits tinguin reticències a pactar amb ells:

 

Per a ell i el seu partit, el tema de la independència no hauria de ser una prioritat a escala municipal, assegura. Diego Parra diu que la prioritat hauria de ser Tiana:

 

Parra afirma que el seu partit sempre s’ha preocupat pel poble:

 

La setmana vinent ja tindran la llista electoral completa i la donaran a conèixer.