Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diego Parra serà el candidat del PP

Diego Parra serà el nou candidat del Partit Popular a Tiana. Després que el veterà regidor Manuel Gonzalo anunciés que deixaria de presentar-se, el partit hauria escollit “amb consens” la nova cara visible del PP. Gonzalo creu que deixa el partit “en bones mans”.

 

L’encara portaveu del partit a l’Ajuntament va entrar a formar part del consistori l’any 1995. Després d’11 anys treballant des de l’oposició, va decidir descansar. La seva successora, Ramona Martos, no va aconseguir els vots necessaris i el PP es va quedar sense representació entre els anys 2007-2011. Manuel Gonzalo es defineix com una “persona optimista” i confia en els “fidels” del Partit Popular. Recorda que en d’altres eleccions, com les europees, continuen tenint “bons resultats” entre els tianencs.

 

Manuel Gonzalo, que continuarà vinculat al PP com a militant de base i “donant els consells que puguin necessitar”, creu que la tasca del seu partit ha estat “determinant” durant aquest mandat. Afirma que les seves decisions “han donat estabilitat al poble”.

 

Diego Parra, un mestre que s’endinsa en la política

El cap de llista dels populars té 34 anys, és llicenciat en filologia hispanica i, actualment, treballa com a mestre a l’Institut de Sant Vicenç de Montalt. Coneix, també, l’educació del poble perquè ha estat ensenyant a les aules de l’Institut Tiana.

Diego Parra fa 3 anys que milita al PP i que col·labora amb la secció local. Des de fa 2 anys ha participat com a representant del partit en debats de la ràdio o alguns consell de l’Ajuntament com el de comunicació.

 

El número 2, el fill de Gonzalo

Els populars han avançat, també, el número 2 de les seves llistes. Serà Raúl Gonzalo, el fill petit de Manuel Gonzalo. El seu pare el defineix com una persona “coneguda al poble” i que ha estat vinculada a moltes entitats, com el Futbol.

 

Entrevista a Ràdio Tiana

Aquest dimarts Ràdio Tiana entrevista el candidat del PP Diego Parra. Les seves respostes es podran escoltar a l’informatiu de les 20h i, també, a través de www.lalocaltiana.cat.