Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El pèsol agafa protagonisme a 18 municipis del Maresme

El Maresme és una comarca gastronòmica durant tot l’any. A la primavera, però, el protagonisme l’agafa “la perla verda”. El pèsol és una de les “joies gastronòmiques” de la zona, tal i com afirmen des del propi Consell Comarcal. És per això que aquest mes de març han començat les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme, que s’allargaran fins el proper 30 d’abril.

90 restaurants de la comarca hi participen. Aquests ofereixen menús especials dedicats a aquest producte propi del territori. Els podrem trobar en 18 localitats diferents. Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Montgat, Pineda de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Tordera, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar són les poblacions que s’han unit a aquestes jornades.

Les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme s’organitzen per promocionar els productes de proximitat. Des del Consell Comarcal afirmen que “dir que els pèsols són dels Maresme ja és una marca merescuda i acreditada de garantia qualitativa”.

 

Consulta el programa de les jornades gastronòmiques del pèsol del Maresme: clica aquí