Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dies de disbauxa per a tothom

Els avis tornaran a donar la nota al Carnestoltes d’aquest any. Aquesta vegada seran els encarregats de donar-ne el tret de sortida i, també, d’acomiadar-lo. El president de la Llar de persones grans, Frederic Corominas, n’està molt orgullós.

 

Carnestoltes a la llar al 2014
Carnestoltes a la llar al 2014

Tot comença amb el seu concurs de disfresses, per dijous gras, i acaba amb l’enterrament de la sardina, el dimecres de cendra. Aquest serà el dia més trist, després de la disbauxa a la qual ens convida la tradició carnavalesca.


 

Enterrament de la sardina any 2014
Enterrament de la sardina any 2014

 

Rues, concursos i espectacles

Però ells no seran els únics. Petits i grans tindran la oportunitat de lluir la seva millor disfressa a la Rua de Carnestoltes. La cercavila, que passarà per alguns dels carrers més cèntrics, compte amb la participació de l’Agrupació Escolta de Tiana, els Bandabòlit, els tabalers i el combo de l’Escola de Música i Dansa. Dins la Sala Albéniz els esperaran 3 animadors i un disc jockey. Són els “Kids Party Show”, que prometen fer cantar, ballar i, també, jugar a tota la família. N’ha parlat la regidora de cultura, Núria Blasco.

 

Rua Carnestoltes 2014
Rua Carnestoltes 2014

Enguany, però, el que ha canviat és el Carnestoltes a la nit. Tiana torna a quedar-se sense aquesta tradició. Segons la regidora de cultura, durant els últims anys s’ha intentat recuperar el ball de diferents maneres però cap ha funcionat. S’hauria provat amb un horari que ajuntés la rua amb aquesta festa o amb més promoció i la participació de Dj’s tianencs.


 

I aquí no s’acaba el Carnaval. Els joves també preparen la seva Festa de Carnestoltes al Centre Cívic l’Escorxador per dissabte, els avis de la residència Sant Cebrià la seva particular rua per divendres o el Casino la seva Festa Infantil, on tothom haurà de vestir-se de personatges de Disney.  Divendres també veurem els menuts de l’escola Lola Anglada desfilar pel poble amb les seves disfresses.