Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Canicross ja ho té tot a punt

La Canicross Tiana ja es comença a preparar per sortir aquest cap de setmana. La prova atlètica amb gossos se celebrarà aquest diumenge a partir de les 10 del matí. L’inici serà al parc Joan Armengol i recorrerà uns 10 km aproximadament. Des de l’organització ja s’està preparant tot per donar la sortida a la cursa. Aquesta serà per les muntanyes de la vila, ja que es recomana no trepitjar asfalt, com explica el promotor de la prova, Ferran Almeida.

 

Des de la Policia Local ja s’han fet els primers avisos per la prova. Comportarà talls de trànsit al Camí Dalt d’Alella. Allà es tancarà la circulació en general en dos trams: el comprès entre la sortida del pàrquing del Carrer Sant Cebrià fins el pont sobre la Riera d’en Font. Al mateix temps també es tancarà des de el pont fins al Parc Joan Armengol, col·locant-hi tanques, ambdós extrems. És l’espai on es duran a terme les activitats previstes, com la sortida i l’arribada dels corredors. Tampoc es podrà aparcar durant tot el matí de diumenge a la zona del Camí Dalt d’Alella, des de les 7 fins a les dues. Hi haurà afectacions als carrers Edith Llaurador i al del Gosch quan hi passi la prova.

 

No només una cursa

Però no només hi haurà la canicross, també podrem veure altres activitats relacionades. Ho explica el mateix promotor

 

Aquestes activitats es clouran amb una desfilada de gossos per adoptar, de les protectores ABAM i APROPA’T de Montgat i Tiana. Des de l’organització s’ha volgut preparar un dia festiu i dedicat a les mascotes. Aconsellen que no es perdin res, ni les exhibicions, ni la sortida de la Canicross. Ferran Almeida

 

Els actes començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins al migdia.