Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dinar solidari aquest dissabte al Casal

El festival solidari que organitza periòdicament Tiana Solidària canvia de format. Aquest dissabte, l’entitat organitza un dinar solidari precedit d’una ballada de sardanes. Serà tot al Casal, amb l’objectiu de recollir fons pel Banc d’Aliments de Tiana, que proporciona aliments a una quarantena de famílies tianenques.

Durant el dinar també es recollirà alcohol i iode per a un hospital de Gàmbia, una sol.licitud que els arriba per part de dos gambians que viuen al poble. I és que el menjar del dinar serà gambià. Una de les integrants de Tiana Solidària, la Yeho Gel, explica el perquè:

 

Abans del dinar, a les 12h i també al Casal, hi haurà una ballada de sardanes.

Tiana Solidària trasllada la segona part d’aquest ja tradicional festival solidari -els espectacles i actuacions-pel mes d’octubre, també al Casal. Aleshores, a diferència d’aquest dissabte, sí que es farà recollida d’aliments.

 

Els tiquets pel dinar es podran adquirir el mateix moment de l’àpat, al Casal. És recomanable, diu la Yeho, apuntar-se al dinar dies abans. Es pot fer a les botigues Verd és Bo i Espai Ecològic.