Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Quin és el secret perquè les cases estiguin contentes?

Com moltes altres dones, l’Àstrid va enfilar camins que mai hauria esperat un cop començada l’aventura de ser mare. Fa molt de temps que es dedica al feng-shui, l’harmonització d’espais. Pràctica com és, un bon dia va començar a explicar al seu fill Miquel i als seus companys de P-5, a través d’un conte, què és això del feng-shui. Aleshores, ella no ho sabia però havia començat una altra aventura: la d’escriptora de contes infantils. Així ho explica la mateixa Àstrid:

 

L’Àstrid ho va preparar tot perquè, durant el relat del conte, l’ambient fos harmònic i còmode. I va funcionar:

 

Aquell dia tothom va obrir els ulls: els nens i nenes van observar que l’ambient de l’aula millorava molt amb les flors i amb l’essència de lavanda que havia portat l’Àstrid. Ella, per començar a veure que l’escriptura del conte no seria flor d’un dia. Li havia agradat molt poder transmetre a través de les lletres i els dibuixos allò que fa.

El conte va anar fent el seu recorregut. El germà de l’Àstrid, l’Izqui, ha estat l’autor de les il.lustracions d’ “El secret de les cases contentes”:

 

Des del moment de la publicació, el desembre passat, l’Àstrid reconeix que “ha estat una sorpresa inesperada” l’excel.lent acollida que ha tingut el conte:

 

Aquest diumenge a les 12.30h, l’Àstrid signarà a Tiana exemplars d’ “El secret de les cases contentes”.