Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dissabte torna l’Esquiada Jove

L’any 2016, per primer cop, les regidories d’Esports i Joventut de l’Ajuntament de Tiana van organitzar una Esquiada Jove a preus molt populars. Aquella primera edició va ser un èxit, amb una quarantena de joves apuntats, i la iniciativa es va tornar a repetir l’any següent, arribant a la cinquantena.

Aquest dissabte 2 de febrer l’Esquiada Jove torna a l’estació d’esquí Porté-Puymorens, a la Cerdanya francesa, amb els mateixos preus assequibles i dirigida als joves de Tiana i Montgat d’entre 14 i 25 anys.

Els preus han oscil·lat entre tres quantitats, depenent de si es disposava o no de material. Així doncs, el transport i el forfait han costat 35 euros; això sumat al lloguer d’esquís i casc ha pujat als 50 euros i, en el cas de voler fer snow, el lloguer de la taula i el casc pujava a 54. Dins de tots els preus entren dues hores de classe tant pels debutants com pels experimentats.

La sortida cap a Porté-Puymorens serà a les 7 del matí des del Poliesportiu de Tiana i l’hora de tornada prevista és a dos quarts de vuit del vespre al mateix lloc.