Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Marta Martorell presenta els eixos de la campanya d’ERC “Amb tu fem Tiana”

Després que l’assemblea d’Esquerra Tiana escollís per unanimitat a la politòloga Marta Martorell com a candidata per a les eleccions municipals del 26 de maig, aquest dijous ha tingut lloc la seva presentació pública als tianencs i tianenques.

Amb una Sala d’Exposicions plena, la van acompanyar l’ex regidor d’Esquerra, Jordi Gost; els alcaldes de Teià i Dosrius, Andreu i Marc Bosch; i el senador per ERC Bernat Picornell. Tots quatre van intervenir a l’acte per donar suport a la candidatura de la Marta Martorell.

Gost va repassar la biografia professional de Martorell, destacant el seu perfil d’experta en crear processos de participació ciutadana. Un aspecte que, segons l’ex regidor, li manca a aquest consistori, i que ella sabrà aportar:

 

Un d’aquests processos de participació liderats per la Marta es va dur a terme a Teià. El seu alcalde, Andreu Bosch, va recordar i alabar la feina feta per la candidata d’ERC:

 

Per la seva banda, l’alcalde de Dosrius, Marc Bosch, va expressar les ganes de treballar amb ella a partir del juny i va aconsellar-la per afrontar el pas de la vida privada a la vida pública:

 

També va destacar la importància d’eixamplar la base republicana des del municipalisme:

 

Una idea que va transmetre, també, el senador Bernat Picornell, afegint que contra més ajuntaments republicans hi hagi després de les eleccions del 26 de maig, més altaveus hi hauran per reivindicar la situació dels presos polítics i exiliats:

 

Sobre Martorell, el senador per ERC va dir que tenia totes les aptituds necessàries per a ser una bona alcaldessa:

 

L’acte el va tancar la mateixa candidata amb un discurs on va establir els eixos principals de la seva campanya. Primer de tot, però, va explicar per què havia decidit fer aquest pas endavant després de 15 anys dedicant-se a la participació ciutadana entre bambolines:

 

Martorell va dir que tenia tres vicis: creure en la participació, la gent i el consens. Tres aspectes que, juntament amb la transparència, voldrà implementar al consistori des de l’endemà mateix de prendre possessió:

 

Per a ella, Tiana ha de ser un poble solidari i educador:

 

Un poble, també, més accessible, tant per moure’s pels carrers de la vila com per l’entorn de la Serralada de Marina que l’acompanya:

 

També va destacar el repte que suposa l’habitatge a Tiana:

 

Per tot això, la candidata d’ERC va dir que necessitarà la participació dels tianencs i tianenques per crear un programa electoral entre tots:

 

Per aconseguir-ho, organitzaran un seguit de xerrades sobre diferents temes que giraran al voltant dels eixos plantejats, i on els assistents podran aportar les seves idees:

 

La primera xerrada, doncs, serà el proper dimecres 6 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, a la Sala d’Exposicions del Casal.