Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diumenge es celebra el Mou-te per Tiana

En motiu de la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible, que va tenir lloc la setmana del 16 al 22 de setembre, la regidoria d’Esports va posar en marxa el repte de la mobilitat sostenible i segura. Del 18 de setembre al 18 d’octubre, l’objectiu era aconseguir sumar 80 quilòmetres desplaçant-se de forma sostenible i activa a l’escola o a la feina, ja fos anant a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric.

Aquest diumenge 21 d’octubre es tancarà aquest repte amb el Mou-te per Tiana, una jornada dedicada a la mobilitat sostenible i segura, on no només es donaran els premis als guanyadors del repte sinó on també s’han planificat una sèrie d’activitats al voltant d’aquesta temàtica.

Al llarg del matí de diumenge, al parc de l’antic camp de futbol, les entitats esportives Fes Tri Tiana i els Saltamarges, la regidoria de Media Ambient i el gimnàs Duet Sports col·laboraran amb la regidoria d’Esports en les diferents activitats que s’organitzaran.

En primer lloc, Fes Tri Tiana oferirà un tastet del que seria un duatló infantil, destinat a nens i nenes de 6 a 10 anys. En David Vergés, entrenador i director de l’entitat, explica en què consistirà:

 

La convocatòria és a tres quarts de deu del matí i el duatló començarà a les deu en punt. Un cop acabat, a tres quarts i cinc d’onze començarà la pedalada familiar, organitzada per Medi Ambient Tiana i on hi col·laboraran Fes Tri i els Saltamarges. En Toni Tubau, tècnic de Medi Ambient, explica quin serà el recorregut:

 

Per últim, Duet Sports dinamitzarà dues sessions de màster class d’spinning, una a dos quarts de dotze i l’altra a un quart d’una del migdia. Aquesta activitat es la única que requereix inscripció prèvia, abans del 20 d’octubre, al web tiana.miclubonline.net.

A més a més, entre el duatló i la pedalada s’aprofitarà per fer la inauguració institucional del carrer Matas, un cop han acabat les obres de pacificació.