Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Diumenge arriba la tercera edició del Clàssics Tiana

Aquest diumenge 30 de setembre arriba la tercera edició del Clàssics Tiana, la trobada de cotxes i motos antics que organitza l’ACIST Tiana. En Lluís Gallen, dinamitzador de l’activitat; i en Ferran Almeida, col·laborador i aficionat als cotxes antics, expliquen com van ser els orígens d’aquesta concentració, que va néixer gràcies a la idea d’un dels associats de l’ACIST, en Sergio Muñoz de Tot motor:

 

Així doncs, les expectatives per aquest diumenge són molt altes, igual o més que les de la primera edició, destaca en Lluís Gallén. La convocatòria és oberta, no cal inscripció prèvia. L’únic requeriment és que els vehicles tinguin més de 25 anys, matriculats fins al 1993.

Els cotxes i les motos que participin a la trobada hauran de presentar-se al parc dels Teletubbies una mica abans de les 10 del matí, que és quan començarà la jornada. S’exposaran els vehicles, es farà un esmorzar de botifarra a càrrec de Cal Toni, hi haurà activitats infantils i s’acabarà amb una rua pels carrers de Tiana.

En Ferran Almeida diu que l’objectiu de tot això és que els propietaris mostrin i exposin el seu vehicle i que els visitants puguin gaudir-ne:

 

Almeida explica quin serà el recorregut de la rua:

 

Per una altra banda, en Lluís Gallén vol destacar que aquest any han posat molt èmfasi en les activitats infantils i familiars:

 

La pacificació del carrer Matas serà un element que ajudarà molt tant a l’accés dels vehicles com a l’aparcament i exposició, destacant en Ferran. En Lluís explica quins espais ocuparan:

 

També volen aclarir que gràcies a la pacificació el trànsit no es veurà gaire compromès:

 

Ambdós esperen que la xifra torni a superar els 100 vehicles i l’espai acabi essent insuficient, cosa que seria garantia d’èxit. Tant en Ferran com en Lluís recorden alguns dels vehicles que han passat per les edicions anteriors:

 

Clàssics Tiana començarà a les 10 al parc de l’antic camp de futbol, a la 1 es farà el sorteig d’un lot de productes per a l’automòbil i, seguidament, s’acabarà la jornada amb la rua pels carrers de Tiana. Les activitats infantils s’obriran a les 11 i tancaran a les 2 del migdia.