Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Junts Tiana anuncia la voluntat de formar un acord de poble per a les properes municipals

El portaveu de Junts Tiana, Isaac Salvatierra, ha anunciat durant el discurs inaugural de l’exposició “Som poble”, que ha tingut lloc aquest divendres a la Sala d’Exposicions del Casal, la decisió de l’agrupació d’electors d’estendre la mà a altres forces polítiques dins i fora del consistori per formar un gran acord de poble de cara a les properes eleccions municipals:

 

Així doncs, ha fet una crida a tots aquells partits que posin Tiana en primer lloc, que defensin la democràcia i la llibertat i que tinguin un model de poble similar al de Junts.

Per acabar el discurs, ha citat una frase de la cançó “Qualsevol dia pot sortir el sol” d’en Jaume Sisa, cançó que la tianenca Clara Sunyer ha interpretat en directe per rebre a tots els convidats i convidades a l’inici de la inauguració.

La frase en qüestió, que resumeix tot el discurs de Salvatierra, ha sigut “També pots venir si vols, hi ha lloc per a tothom, t’esperem”. Una frase dirigida tant als assistents com a tots aquells partits que es sentin identificats amb la voluntat de formar part d’aquest acord de poble.

L’exposició, que es podrà visitar fins el proper 7 d’octubre, s’ha inaugurat aquest divendres amb un tast de vins i caves molt especial, dirigit pel tianenc Johnny Alemán, maridat amb els acords de la Clara Sunyer i en Roger Giménez.