Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El grup excursionista de Tiana ha muntant un rocòdrom a la Plaça de la Vila

El grup excursionista de Tiana ha muntant un rocòdrom a la Plaça de la Vila. L’objectiu de l’activitat és apropar l’escalada als més petits de la casa i animar-los a fer esport. El matí ha estat tot un èxit i molts nens i nenes s’han apropat a la plaça per participar-hi.

Hem parlat amb la secretaria del grup excursionista de Tiana, la Núria Minova, que ens ha donat més informació sobre aquesta edició:

 

 

La Núria també ha valorat molt positivament la jornada:

 

 

La Montse i la Caral, mare i filla, han vingut al rocòdrom a escalar. Un cop la Caral ha acabat l’activitat, ha explicat la seva experiència a Ràdio Tiana:

 

 

D’altra banda, la mare de la Caral, la Montse també ha valorat en positiu l’activitat, ja que creu que animar els joves a fer esport és molt important:

 

 

El rocòdrom organitzat pel grup excursionista de Tiana és una activitat que, any rere any, sempre és un èxit. Els nens i les nenes estan encantats de fer una activitat tan extraordinària com l’escalada i els professionals del grup excursionista s’asseguren de que els nenes gaudeixin de la manera més segura possible.