Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Més de 128 vehicles han participat al Tiana Clàssics d’enguany

La tercera edició del Tiana Clàssics ha comptat amb la participació de més de 128 cotxes i motos. Des de l’organització, han informat que han hagut de tancar les inscripcions perquè han completat l’aforament. Enguany, la quantitat de vehicles ha duplicat la xifra del 2017.

Divendres passat, La Local va publicar un article on en Lluís Gallen i en Ferran Almeida explicaven l’origen del Tiana Clàssics i com s’estava organitzant l’edició d’aquest any. Avui, Ràdio Tiana ha pogut entrevistar a un dels organitzadors de l’activitat, en Serio, que afirma estar molt content de com s’ha desenvolupat la jornada:

 

 

Molts dels propietaris dels vehicles exposats aprofiten esdeveniments com el d’avui per vendre el seu cotxe o la seva moto, ja que són molt antics i requereixen molt de manteniment. Però el que tenen en comú tots els propietaris són les ganes d’ensenyar les seves “joies”. En Marc Moreu, propietari d’un escarabat de 1956, ha explicat l’emotiva història de com va recuperar el cotxe que, trenta anys endarrere, havia estat del seu avi:

 

 

Marc Moreu i el seu escarabat

 

El propietari del Renault 4-4, en Francisco José Fernández, ens ha explicat tots els detalls del seu cotxe, que aquest desembre farà 60 anys:

 

 

Francisco José Fernández i el seu Renault 4-4

 

El que tenen en comú tant en Marc com en Francisco són les ganes de mostrar els seus vehicles, dels que estan tant orgullosos.

 

 

 

El Tiana Clàssics ha acabat amb una rua pel poble, que ha servit per mostrar els vehicles a tots aquells que no s’han apropat al parc.