Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Doble jornada solidària per aquest dissabte 6 de juliol a Tiana

L’Associació de Veterans de Tiana ha organitzat al camp de futbol un partit i una botifarrada solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a l’ONG Singa Camerun; mentre que Abam i Apropa’t, les protectores d’animals de Montgat i Tiana, han organitzat una Festa Solidària a la Plaça de la Vila de Tiana per recaptar fons pels seus refugis d’animals.

El Joel Sabaté, de l’Associació de Veterans, detalla que la jornada començarà a les sis amb un partit on jugaran contra els Veterans del RCE Espanyol i acabarà amb una botifarrada que costarà 10 euros per persona. A la mitja part del partit, es farà un sorteig de samarretes oficials del Camerun. Els tiquets per participar costen dos euros:

 

Per altra banda, l’acte organitzat per Abam i Apropa’t començarà a les set de la tarda amb un taller de capgrossos i posteriorment comptarà amb un espectacle infantil, música i l’actuació del grup de rock Joan Queralt & The Seasicks. La festa també inclourà un punt d’informació i donacions, un mercat benèfic, una barra solidària i sorteig de regals.