Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dos anys sense l’Aplec de l’Alegria

Per segon any consecutiu, l’Aplec de l’Alegria no es podrà celebrar. L’Ajuntament de Tiana i l’Agrupació Amics de la Sardana de Tiana han publicat un comunicat conjunt on anuncien la suspensió d’aquesta cita tradicional dels dilluns de Pasqua a Tiana, que estava prevista pel dilluns 5 d’abril.

Segons recull l’escrit, la Junta de l’Agrupació ha acordat no celebrar la trobada d’aquest any perquè, tot i que les activitats tradicionals estan autoritzades pel Procicat, les mesures sanitàries per evitar la propagació de la Covid-19 “no permeten l’essència escènica de l’Aplec”.

Des de l’Agrupació esperen poder recuperar la trobada, que enguany arribava a la 112a edició, “amb tota normalitat” l’any 2022.

L’Aplec ja es va haver de suspendre l’any passat a causa de l’estat d’alarma pel coronavirus, en ple confinament domiciliari. Tot i això, l’Enric Canals, en Josep Maria Tòffoli i la Leles van plantejar una trobada virtual per celebrar aquesta cita històrica a través de les xarxes socials.

La crida va tindre efecte i molts tianencs i tianenques -també montgatins i montgatines- van voler compartir records a través de fotos, vídeos i anècdotes. L’eix central va ser el grup “Tiana, Recuperant la Història”, que es va transformar en un espai dedicat a l’Aplec celebrat el Dilluns de Pasqua.