Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina ja té en marxa la seva vuitena edició

La vuitena edició del Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina ja està en marxa. El certamen, que té l’objectiu de promoure i donar a conèixer els valors naturals, culturals i històrics d’aquest espai natural protegit, està format per tres categories amb premis per un valor total de 600 euros.

Aquestes categories són flora i fauna, patrimoni històric i cultural i paisatge i activitat humana. Cada categoria tindrà un guanyador, que s’endurà un premi de 100 euros, però enguany han introduït una novetat: hi haurà un premi especial de 300 euros a la millor col·lecció de les tres categories.

El termini per enviar les imatges, que s’haurà de fer mitjançant el formulari que es pot trobar al portal concursfotografic.cat, finalitza el 5 de juny. Entre les condicions que recullen les bases del certamen s’especifica que només es pot enviar una sola imatge per cadascuna de les tres categories, aquestes han de ser inèdites i no han d’haver estat mai premiades en cap altre concurs o edicions anteriors.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant el mes de juny i el lliurament de premis es farà presencial o virtual en funció de les condicions sanitàries del moment.