Imatge de les principals vies al Nus de la Trinitat
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dos dels trams amb més accidents són a les carreteres que fan servir els tianencs

Cada any el RACC i els clubs automobilístics europeus fan cada any un estudi de les carreteres. Segons l’estudi entre els 10 trams amb més concentració d’accidents hi ha la la rotonda del Mil·leni de Montgat. És l’enllaç amb la B-20 i és només el punt de partida del tram perillós que acaba a la C-32, amb l’enllaç amb Mataró. Són 11 KM.

ROTONDA_MONTGAT

L’altre punt perillós per on passen els tianencs és a la B-10, la ronda litoral. El tram de risc abarca l’enllaç amb la B-20, l’A-2 i la C-32.

L’informe detalla els trams amb més accdients de moto i ciclomotor. I aquí també n’hi ha tres que afecten els tianencs: De nou hi ha la rotonda del mil·lenni a Montgat, a la N-II, iel nus de la trinitat i a més, un tram negre per les motos és la C-31 entre la B-10 i l’enllaç amb la C-32 a Montgat. Aquests 3  punts ja estaven com a trams amb més concentració d’accidents l’any passat i continuen sent dels més perillosos.

Segons l’estudi on hi ha més risc de tenir un accident és a la demarcacióde Barcelona amb un 15%. La sinistralitat a tot Catalunya es manté. Del 2009 al 2011 hi va haver 794 accidents amb morts i ferits greus a les carreteres amb més risc i entre els 2010 i el 2012 n’hi hagut 762. La davallada del 1’2% és pràcticament impercetible.