Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Bàsquet Tiana perd contra un rival directe

Els de Ramón Pla han perdut 69 a 57 en el seu enfrontament contra el San Joanenc Club de Bàsquet, un conjunt al qual necessitaven guanyar per evitar el patiment de cara el final de temporada. La derrota contra els de la Garrotxa complica la lliga dels tianencs, situats a Primera Catalana.

L’entrenador ja tenia molt clar, abans del partit, que, el del Sant Joanenc, era un camp “propici” per poder guanyar aquesta setmana, però no ho han fet i ara tenen la salvació a només dos partits. És important destacar que compten amb un matx menys que la resta d’equips, ja que el partit contra el Granollers es va ajornar.

Aquesta partida ha estat com en les darreres ocasions: amb opcions fins el final però amb avantatge al marcador, finalment, per a l’equip contrari. Aquest enfrontament, doncs, no ha estat una excepció. L’entrenador del primer equip del Bàsquet Tiana ho ha deixat molt clar després del partit: “aquesta pel·lícula ja la tenim molt vista”.

Als taronges l’únic remei que els queda, segons Pla, és “remar endavant i anar partit a partit”. “No podem pensar en el futur més llunyà sinó en el més immediat”, ha afegit el míster. Per tant, ara, els tianencs es centraran en el matx ajornat que disputaran aquesta setmana contra el Granollers. Amb el darrer marcador i amb un enfrontament pendent, Bàsquet Tiana ocupa la catorzena plaça amb tres partits guanyats, nou de perduts i es queda a dues victòries de la salvació matemàtica directe.