Dues victòries ajustades i dues derrotes ajustades

El CCE Tiana suma una victòria per tancar l’any (2-1)

L’Arenys era un dels rivals de la zona baixa i el CCE Tiana ha hagut de lluitar de valent per guanyar a aquest conjunt. Tot i venir amb només un canvi, van presentar molta guerra durant un partit que va estar marcat per el domini dels de casa nostra. Van anar sempre per davant en el marcador, però de nou una nova jugada aïllada arriba el gol de l’Arenys. Necessitava guanyar i ara marxen amb bon gust de boca, com explica el segon entrenador Javier Canovas

El Sant Cebrià Bàsquet Tiana torna a guanyar per la mínima

Un altre derbi d’aquesta setmana ha estat el que ha enfrontat al Badalonès i al  Sant Cebrià Bàsquet Tiana que ha ha guanyat els de casa nostra per 82 a 81. De nou victòria ajustada de l’equip de José Luís Martínez que continuen tenint molts problemes per dominar el joc i encarrilar els partits. Encara que aquesta victòria ha estat molt marcada i ajustada, els tianencs han acabat fent el mateix que tota la temporada actual, guanyar per la mínima, José Luís Martínez

El Futsal perd contra el Montsant (3-5)

Derrota dolorosa del Futsal Tiana a casa contra el Montsant de Barcelona. Els de Guillermo Castillo no van poder fer el seu millor futbol i van perdre contra un dels rivals directes de la zona alta de la lliga. Per aquest motiu es mostraven molt decebuts. L’equip es trobava molt apagat en aquest matx, com deia el mateix coordinador creu que l’equip ha d’estar millor. Antonio Bravo

El Vòlei Tiana perd contra el Sant Celoni en el darrer sospir (3-2)

El Vòlei Tiana ha començat molt be amb una victòria el primer set, però que mica en mica ha anat perdent embranzida. Ja els dos següents ha perdut per la mínima i el quart ha estat  per les d’Olaya Rais. Al final el cinquè i definitiu set ha perdut les tianenques contra el Sant Celoni per la mínima i han anat a perdre en el darrer instant. Les tianenques estan en un moment molt complicat i aquest descans els anirà molt bé per arreglar molts problemes.