Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Benvingut a Tiana, art al carrer!

“Volem treure l’art als carrers del poble”: aquesta és la llavor que ha portat un grapat d’artistes de Tiana, amb el suport de l’Ajuntament, a fer realitat el Museu a Cel Obert. Són metres i metres d’art, de vivències personals i d’expressió plàstica sobre un mur molt llarg, i fins ara gris, del Camí Dalt d’Alella. Aquest diumenge l’han inaugurat. En parla el seu coordinador: és un dels ideòlegs i, alhora, un dels artistes: en “Fletxa”

 

Per a l’alcaldessa, Ester Pujol, una de les grans virtuts d’aquest Museu a Cel Obert és que reconeix artistes que són vius:

 

Després d’aquest primer capítol fet realitat del Museu tianenc, al llarg del 2017 es constituiran una sèrie d’itineraris que donaran a conèixer el públic qui són, què fan i què representen els artistes d’aquest particular espai d’art a peu de carrer. Alguns d’ells i elles han plasmat el seu art al Camí Dalt d’Alella, d’altres ho faran més endavant en altres espais, també exteriors, de Tiana. En parla la regidora de Cultura, Núria Blasco:

 

El nucli principal dels artistes que treballen i treballaran pel Museu és l’associació Caterva, integrada per pintors, músics, escultors, fotògrafs i artistes d’altres disciplines, gairebé tots de Tiana.