Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El 45% dels tianencs han votat abans de les sis de la tarda

La tendència creixent que es podia apreciar a les dues del migdia s’ha incrementat a mesura que ha avançat la jornada electoral. Si a aquella hora la xifra de participació era un 3% superior a la del 2011, a les sis de la tarda ja ha superat en gairebé un 6% la de les últimes eleccions municipals. El 45’79% dels tianencs han votat abans d’aquesta hora, un total de 2.981 veïns del poble.

A diferència de les xifres del migdia, a les sis de la tarda el col·legi electoral on han votat més persones és el Centre Cívic l’Escorxador, on ja han participat un 49’21% dels 1.323 tianencs que estaven assignats a aquest centre. Li segueixen l’Escola Tiziana, on han votat un 48’61% dels veïns, i la Catequística, on han participat el 45’28%. Finalment, a la Biblioteca Can Baratau han dipositat el vot un 44’10% dels electors i a l’Escola Lola Anglada ho han fet un 42’04%. El centre escolar s’ha consolidat així com el col·legi electoral on ha votat menys gent durant el dia.

La participació global de Catalunya ha crescut paral·lelament a la de Tiana i també se situa 6 punts per sobre dels nivells de fa quatre anys, amb un total del 44’66%. Mentrestant, la xifra a l’Estat es manté a un nivell similar al 2011, amb una participació del 49’74%.