Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El degoteig de votants no s’atura al migdia

Malgrat que el migdia és el moment on acostuma a haver menys votants als col·legis electorals, durant aquest 24 de maig el degoteig de persones s’ha mantingut de manera constant. Tot i que no hi hagut grans concentracions en cap dels centres, els electors no han parat d’entrar i sortir dels col·legis que els hi corresponien.

Ràdio Tiana ha sortit al carrer per demanar als tianencs quina és la seva opinió sobre alguns aspectes essencials de la jornada electoral. La gran majoria de veïns han coincidit en què les municipals són les eleccions més importants pel ciutadà, tot i que alguns consideraven que les d’aquest any són necessàries per aconseguir un canvi, mentre que d’altres volien votar per mantenir la continuïtat.

 

A l’hora de votar persones o sigles, no hi ha consens. Alguns confien en les aptituds d’un candidat en concret, però altres prefereixen mantenir-se fidels a la seva ideologia.

 

Pel que fa a les prediccions de futur, les opinions són molt diverses i cadascun té les seves pròpies expectatives.

 

Més del 30% dels veïns, cadascun amb les seves pròpies apostes, han dipositat el seu vot a les urnes abans de les dues del migdia.