Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dissabte 5 de maig es farà la 5a Festa dels Racons

Un itinerari secret i artistes de diferents disciplines tornaran a omplir de cultura els espais amb més encant de Tiana. La ja tradicional Festa dels Racons arriba a la seva cinquena edició aquest 5 de maig, amb noves rganitzadores, nou itinerari i una gran varietat de registres artístics. El que no canviarà serà l’horari dels quatre passis, que es faran al llarg de la tarda: a les 16.30h, les 17h, les 17.30h i les 18h.

Si la pluja no ho impedeix, la Festa dels Racons es celebrarà, doncs, el proper dissabte 5 de maig. En cas de mal temps, s’intentaria moure al diumenge o bé al cap de setmana següent, tot i que dues de les seves organitzadores, la Mireia Figueras i la Rut Figueres, ho veuen complicat a causa de la disponibilitat dels artistes que participen a la festa.

A diferència dels anys anteriors, on el punt de trobada era la Plaça de l’Església, en aquesta edició el tret de sortida es farà des de la biblioteca Can Baratau. La Mireia i la Rut encara no volen revelar on acabarà l’itinerari i, en conseqüència, on es farà el final de festa, a càrrec dels Descorxats i El Cau:

 

De la mateixa manera, tampoc volen avançar quins artistes participaran a la festa. La Mireia i la Rut expliquen que dos dies abans del 5 de maig, penjaran alguna pista a les xarxes socials:

 

Tant la Mireia com la Rut estan molt agraïdes amb el patrocini que han rebut per part de comerços del poble. Un patrocini que, juntament amb el suport de l’Ajuntament de Tiana, els ha permès tirar endavant la festa tianenca:

 

A més a més dels ja mencionats Descorxats i El Cau Roger de Flor, la Festa dels Racons ha rebut el suport de l’Espai Ecològic, el Centre Veterinari Tiana-Montgat, Ca l’Aixelà, Can Pau, Talleres Tiana, restaurant l’Avi Mingo, l’òptica La Punxa, l’escola d’anglès Kids&Us, Filatèlia Trafalgar i la mútua Mussap. Aquests últims són els principals patrocinadors de la festa.

La Mireia i la Rut, juntament amb la Mar, han agafat el relleu de les anteriors organitzadores de la Festa dels Racons. Tot i així, asseguren que han rebut el seu suport en tot moment i n’estan molt agraïdes.