Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El 5è Torneig intercomarcal del CCE Tiana tanca amb bona nota

El CCE Tiana ha comença la setmana que ve la temporada. Però abans han fet el ja tradicional torneig intercomarcal que s’emmarca dins dels actes de la Festa Major de Sant Cebrià. Totes les categories inferiors han disputat el seus partits. Des de l’entitat es mostren molt satisfets de com ha anat tot. Mario Martínez coordinador dels equips de categoria de futbol set i màxim organitzador del torneig es mostra satisfet i disposat a donar una nota “alta” a com ha anat tot.

 

El mateix coordinador d’aquestes categories explicava que aquest torneig ha servit com a aperitiu d’una temporada que esperen que sigui tan prolífica com l’anterior i que esperen contar amb millors resultats tot i els nombrosos ascensos assolits el curs passat.

 

A més aquest torneig serveix per calibrar les forces respecte la resta dels equips i veure com s’està comparat amb lligues. Per això es busquen altres rivals. Mario Martínez

 

Ara ja queda començar a pensar en el principi de la temporada. Un principi marcat per aquest torneig i per uns equips millor preparats, si és possible, que no pas la lliga passada.