Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els dos primers alcaldes del Maresme citats al Jutjat per donar suport al referèndum s’han negat a declarar

Els dos primers alcaldes del Maresme citats a declarar davant el fiscal de Mataró en relació al referèndum, s’han acollit al seu dret a guardar silenci. Es tracta de l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, i el d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, tots dos d’ERC.

Aquest matí estaven citats als Jutjats de Mataró, acusats del delicte de desobediència dins el marc de la investigació oberta per la Fiscalia General de l’Estat contra més de 750 alcaldes que han dit públicament que donaran suport al referèndum. Tots dos han afirmat que el procés judicial que s’ha engegat arrel de la convocatòria de l’1-O és “inaudit” i “esperpèntic”.

Moreno i Rabasseda han rebut l’escalf de prop de 300 persones que s’han concentrat davant els Jutjats de Mataró. Algunes d’elles hi han anat des de Tiana. Tots dos han valorat molt positivament la resposta “impressionant” de la gent, que els trasllada “energia positiva” i “bones vibracions”, handit,  per afrontar aquests moments difícils.

Per demà estan citats a declarar dos batlles més de la comarca: Miquel Buch, alcalde de Premià de Mar, i Carme Ponsa, alcaldessa de Malgrat de Mar.