Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’empaperada supera les expectatives dels seus organitzadors

Aquest matí s’ha fet als carrers i places de Tiana una empaperada convidant a votar al referèndum de l’1 d’octubre. Tant la participació com el civisme han superat les expectatives dels organitzadors. I és que tot ha transcorregut sense cap incident. Hi han participat PDeCat, Junts per Tiana, ERC, Més Tiana, la CUP i entitats com Òmnium i l’ANC. Els cartells que s’han repartit s’han acabat molt ràpid. Lluís Neira, d’Òmnium Cultural, ho explica:

 

Tant Isaac Salvatierra (de Junts per Tiana) com Àlex Rosa (de la CUP) han volgut fer notar el bon ambient que es respirava durant l’empaperada. Tots dos han dit que el principal objectiu és demostrar que els ciutadans i ciutadanes a favor del referèndum actuen pacíficament i amb respecte. Isaac Salvatierra ho explica:

 

Àlex Rosa ha afegit que l’empaperada també ha de servir per demostrar que l’alcaldessa, Ester Pujol, “va mentir” quan va dir que a Tiana hi havia un clima de crispació:

 

Isaac Salvatierra també ha dit que per l’equip de govern, i en particular per l’alcaldessa, un acte com l’empaperada no és important.

Per a Jordi Gost (d’Esquerra Republicana) l’empaperada ha estat mlt úrtil per visibilitzar “molta gent del poble” que té ganes d’anar a votar aquest 1 d’octubre:

 

Olga Rué (del PDeCat) ha demanat respecte pels cartells que s’han penjat durant el matí, i que des l’ajuntament no se’n tregui cap:

 

Per la seva banda, l’ANC, a través del seu coordinador a Tiana Jordi Millán, ha manifestat la seva satisfacció amb el respecte que s’ha tingut respecte l’acte.

 

La penjada de cartells ha acabat amb un vermut al carrer Marquès de Monistrol.