Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El 80% de la militància del PSC dona suport a l’acord de moció de censura amb Junts per Tiana

Junts per Tiana ha anunciat aquest dimarts 29 de març que han arribat a un acord amb el PSC per presentar una moció de censura. L’acte es formalitzarà aquest dimecres 30 de març amb el registre de la moció per part de les dues formacions.

Els Socialistes de Tiana han confirmat la seva adhesió a la moció a través d’un comunicat on han especificat que aquest pas endavant té el suport del 80% de la seva militància, que va votar a favor d’arribar a aquest acord amb Junts per Tiana durant l’assemblea celebrada el passat 15 de març “després d’un debat intens i participatiu”.

Des del PSC també comparteixen la visió de “la mala gestió i la falta de diàleg i transparència” del govern actual i especifiquen que no és una moció “en contra d’ERC, ni tan sols en contra de l’actual alcaldessa”, sinó que el seu objectiu és “recuperar la governabilitat a Tiana que l’actual equip de govern té perduda”.

De fet, els socialistes destaquen la seva col·laboració amb ERC no només durant els 19 mesos que van conformar govern sinó també en les anteriors legislatures on van compartir el timó del consistori, però recorden que van haver de marxar a l’oposició “per les mentides i el menyspreu de l’actual alcaldessa”.

Per últim, el PSC assegura que estan compromesos amb la governabilitat del poble i defensen que aquesta aliança amb l’agrupació d’electors, “que sabem no està lliure de perills”, és la única que permet l’aritmètica actual del ple.

Un cop entrada la moció es celebrarà un ple d’investidura on es proposarà el nom d’Isaac Salvatierra, portaveu de Junts per Tiana, com a alcalde de Tiana. L’acte tindrà lloc el 13 d’abril a les 12 del migdia.